L'Ort Gin fris, kruidig én duurzaam!

L'Ort Gin is een mooie kruidige gin met een lange afdronk. De gin is circulair geproduceerd met biologische ingredienten. Dat drinkt nog lekkerder weg!

"L'Ort Gin de nos Jardins: Proef de passie en pracht van de Dordogne!"

L'Ort Gin de nos Jardins, waar je wordt meegenomen op een ‘reis’ door de prachtige tuinen en natuur van de Dordogne. De gin is geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid én rijkdom van deze regio in Frankrijk.

Wat maakt L'Ort Gin uniek:

 • Lokaal:
  De gin is gemaakt met een prachtige selectie van lokale Franse botanicals en kruiden, waaronder rozemarijn, marjolein en citroentijm rechtstreeks uit eigen tuin. De overige producten worden bij lokale (biologische) producenten ingekocht.
 • Harmonie & Veelzijdig:
  L'Ort Gin wordt gekenmerkt door een perfecte balans tussen verfrissende citrusnoten, bloemige aroma's en kruidige accenten. Elke slok is een neemt je mee naar de Dordogne.
  De gin is niet alleen geweldig om puur te drinken, maar ook perfect voor het creëren van verfijnde cocktails of een verfrissende G&T.
 • Kwaliteit & Ambacht:
  Het distillatieproces gebaseerd op een combinatie van traditionele Franse & Schotse methoden zorgt ervoor dat alleen het zuiverste van de distillatie wordt behouden, wat resulteert in een gin van uitzonderlijke zuiverheid, diepgang en
 • Duurzaamheid:
  Respect voor natuur, een zo laag mogelijke ecologische footprint en vooruitstrevend.
  Gebruik van eigen én lokale biologische producten, gebruik van zonne-energie en een distillatie en productie proces die circulair is. Daarbij altijd durven te innoveren en nog ‘beter’ te zijn voor onze wereld. L’Ort Gin heeft dan ook de 1e plaats behaald bij Concours Agricole 2023 en dat is de standaard waar ze aan vast willen houden!

 

Het Team achter L'Ort Gin: Loïs & Nolwenn:

Loïs Gauthier, de passionele alchemist, heeft zijn sporen verdiend in de wereld van gedistilleerde dranken en brengt een schat aan kennis en ervaring met zich mee. Hij heeft het ambachtelijke distillatieproces geleid bij een whisky en gin distilleerderij in Schotland. Die kennis én ervaring heeft hij gecombineerd met klassieke Franse distilleerprocessen bij zijn eigen project: l’Ort

Nolwenn Gauthier, de kracht achter de duurzame missie, brengt haar expertise in duurzaamheid en milieubewustzijn mee bij Distillerie de l'Òrt. Die kennis en haar gedachtegoed zorgt ervoor dat l’Ort een zeer vooruitstrevende en toekomstgerichte distilleerderij is!

Proost!
Perfect serve G&T met grapefruit zest en een klassieke Indian Tonic.
Negroni waarbij de kruidigheid echt tot uiting komt.
Gin Fizz waarbij de harmonie van citrus, kruiden en bloemigheid geweldig is.  

Filters
L'Ort Gin
€40,00
op voorraad
L'Ort Gin de nos Jardins, waar je wordt meegenomen op een ‘reis’ door de prachtige tuinen en natuur van de Dordogne. De gin is geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid én rijkdom van deze regio in Frankrijk
L'Ort Gin
L'Ort Gin de nos Jardins, waar je wordt meegenomen op een ‘reis’ door de prachtige tuinen en natuur van de Dordogne. De gin is geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid én rijkdom van deze regio in Frankrijk
€40,00